Gezondheid

Effectief afvallen, hoe doe ik dat?

Ben je opzoek naar een gezonde afvalmethode waarmee je goedkoop en snel afvalt zonder dat je energie te verliezen? Lees dan snel verder, want XLS medical is een natuurlijke en effectieve manier om overgewicht te voorkomen en tegen te gaan. De producten zijn een aanvulling op je huidige en gezonde lifestyle en gebruik je naast je gewone maaltijden. Je zult weer helemaal lekker in je vel komen te zitten!

Boost je dieet

Afvallen gaat met deze producten drie keer zo snel als wanneer je alleen een dieet volgt. Om de maximale resultaten te behalen wordt er wel geadviseerd om naast de supplementen de volgende principes aan te houden. Om je stofwisseling actief en je bloedsuikerspiegel in balans te houden, is het verstandig om over de dag kleine eiwitrijke maaltijden te eten. Leg bij de avondmaaltijd de nadruk op vis, vlees, vis of kip met groente. Kies als bijgerecht een koolhydraatrijk product als quinoa, zilvervliesrijst of aardappels. Zorg verder dat je per dag minimaal 2 liter water drinkt.  Daarnaast is het eten van voldoende groente en rauwkost belangrijk om de zuurgraad in je lichaam in balans te houden en uiteraard om voldoende mineralen, vitamines en vezels binnen te krijgen.  Laat voedingsmiddelen zoals chips, koekjes en gefrituurde producten zo veel mogelijk staan. Deze producten bevatten veel vet en 1 gram vet levert maar liefst 2 keer zoveel calorieën op als eiwitten of koolhydraten.  Probeer verder elke dag voldoende te bewegen en minimaal 2 x per week te sporten om zo je dagelijkse energieverbruik te verhogen. Als je voldoende beweegt zal je lichaam namelijk eerder overgaan op vetreserves als brandstof en zul je eerder gewicht verliezen. Hoe fijn!

De juiste levensstijl is het halve werk!

Zoals bij alle afslankmiddelen moet je natuurlijk ook je levensstijl aanpassen om de beste resultaten te krijgen. En onthou de welbekende basisregel voor gewichtsverlies: eet nooit meer calorieën op een dag dan dat je zult verbranden met lichaamsbeweging. Doe je dit wel, dan zet je lichaam calorieën om in vetten en zal je juist in gewicht aankomen.  Aan de hand van bovenstaande principes zal je al een heel eind op weg geholpen worden om het afvallen sneller en gemakkelijker te laten verlopen. Veel succes!